Selasa, 11 September 2012

Puding berkuah

Buat puding berkuah ni pada ahad 2 September yang lalu...... ni kira n3 tertunggak lah ni... busy sangat sampai tak ada kesempatan nak post n3. aku buat puding ni sebab my sisters nak datang beraya...... dia orang called and cakap nak datang beraya and masa tu kita orang dah bersiap nak pergi kenduri kahwin kat Bangi. Fikir punya fikir and tengok stok apa yang ada kat dapur so terus buat puding berkuah ni dulu.... selain puding berkuah ni aku jamukan dia orang dengan mee goreng dan nasi goreng kampung ya........

gambar nasi goreng tak ada ya!! tak sempat nak snap.....

2 ulasan:

  1. Awal2 Syawal tuari, kalau orang nak datang je, kakcik buat mi kari. :)

    BalasPadam