Rabu, 29 April 2015

Aktiviti Pada Hari Ahad Yang Lepas

Assalamualaikum,

Ahad yang lepas, ke rumah Mak Ngah dia orang kat Bandar Sri Sendayan.
Mak Ngah nya ada kat situ nak touch up - touch up rumahnya.
My hero and putri tolong mop rumah tu since Mak Ngah nya tak boleh buat kerja berat. Mak Ngahnya baru lepas operation perut.
mop tangga
lagi gambar my hero mop tangga
my putri mop ruang tamu
pemandangan dari ruang tamu ke dapur...........
masih kosong lagi
baru ajer siap
my putri yang kepenatan  dan en. suami yang diserang gout..........

6 ulasan:

  1. Bertuahnya dapat anak saudara yang rajin... sape yang jadi mandur kat tangga tu.

    BalasPadam
  2. perghh..berkilat lantai..bagus ada anak saudara mcm ni..hehe..rumah baru ye..

    BalasPadam
  3. Cantiknya rumah...rajin hero dan puteri akak tolong makciknya hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah omaknya tak larat, so anak-anak kenalah tolong

      Padam