Selasa, 19 Julai 2016

Kisah Lebaran Kami - Hari Raya Pertama

Assalamualaikum,

Lama betul ahkak tak berblog. Last n3 ahkak in April hari tu........ 
Patah semangat dah nak berblog. Antara sebab2nya ialah handphone ahkak telah dijadikan hak milik oleh my Hero, so nak snap picture dah terbataslah.......... Yang keduanya nuffnang potong cash ahkak.......... tu yang betul-betul down dah nak berblog......... Dahlah bukan banyak mana macam top2 blogger tuuuuuu dapat...........

Haaaaaaaa lari topic dah..... oklah kita cerita pasal lebaran lah............ 

Gambar2 kat dalam n3 ni semua ehsan dari adik beradik dan anak-anak ahkak.

Gambar ahkak sekeluarga belum dapat di transfer lagi..... so for this n3 tiada gambar kami empat beranak........

Raya ni dan seperti raya-raya tahun sebelum ni, kami memang beraya di Linggi. Walaupun kedua orang tua dah tiada, kami tetap balik dan buka rumah pusaka tu...... MIL ahkak tak jauh pun lebih kurang 10 kilometer ajer dari Linggi...... Pergi balik ajer.......... 

Antara yang ada di kampung, adik ahkak aka tuan rumah..........
tapi nak buka rumah tu mesti nak bersama-sama
yang kat belakang tu bukan anaknya ya. Itu anak adik lelaki ahkak........ wifenya pun orang dekat ajer........ 
haaaaaaaaa ni dengan en. suaminya.......
dengan anak-anak perempuannya
dengan Shahirul
dengan Ariff, dua-dua tu anak adik lelaki ahkak
me with my sister
Gambar ahkak dengan anak-anak satu pun tak ada
Another sister tak forwardkan lagi............

6 ulasan:

  1. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat hari raya, maaf zahir dan batin jua buat Nohas dan family

      Padam
  2. selamat hari raya kak...
    anyway, akak linggi area mana kak?

    teringin sangat nak jumpa akak kalau saya balik linggi...

    BalasPadam
  3. Ssalam drlelamat hari rayo

    BalasPadam
  4. Ssalam drlelamat hari rayo

    BalasPadam
  5. Ssalam drlelamat hari rayo

    BalasPadam