Khamis, 3 November 2016

Tahniah My Hero

Assalamualaikum,

Masih cerita mengenai my hero............

Semalam beliau menerima Anugerah Remaja Perdana Rakan Muda (ARPRM) Tahap Perak Peringkat Negeri Sembilan. 
Beberapa hari sebelum hari pentauliahan tu dia suruh carikan/pinjamkan blazer tapi tak kan nak pakai blazer perempuan kan???? so the day before the event ahkak terpaksalah pergi belikan blazer untuk dia...... beli yang murah ajer, beli kat bundle shop....... masih elok lagi blazer tu............
ni lah my hero.......... dah dapat tahap perak, so lepas ni tahap emas pula tapi jangan abaikan pelajaran anda......
ini medalnya, sijil nya lupa pula nak snap.......

bergambar dengan En. Zaharuddin, ketua belia N9

ok, kita layan gambar-gambar my hero masa majlis pentauliahan itu........
ketiga-tiga ni dari Nilai

kelima-lima ni dari SMKDC Nilai

7 ulasan:

  1. Tahniah to your hero Zana. Tinggi betul dia.

    BalasPadam
  2. Tahniah buat anak akak..Alhamdulillah... :)

    BalasPadam
  3. hi, saya datang blogwalking sambil follow sini terus :)

    BalasPadam
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam