Rabu, 7 Februari 2018

Birthday Luqman

Assalamualaikum,

Birthday party ni in January. Maksu jemput for majlis cucunya. Most of my adik beradik tak dapat hadir, ada hal masing-masing. Masa ni kalau tak silap my kakak dah ada kat Mekah, and my adik-adik yang lain ada yang visit mother in law nya, ada yang OTW ke Kuantan for kerja dan macam-macam lah. So ahkak lah jadi wakilnya.......

Menu ada berbagai, tapi tak snap pula gambar. Yang ada cuma kek saja. Baskin Robbins cake kau......
 Gambar birthday boy pun ahkak tak snap.........

Sanah Helwah Luqman. Semoga dipanjangkan umor dan dimurahkan rezeki.

1 ulasan:

  1. selamat hari lahir luqman
    semoga umur diberkati Allah
    Amin

    BalasPadam