Rabu, 15 Ogos 2018

Ke Myeong Dong Topokki @ MesaMall

Assalamualaikum,

Dah lama ahkak tak ke MesaMall, rasa since before Ramadhan. Walaupun MesaMall ni hanya 500 meter ajer dari office tapi macam tak cukup masa kalau keluar during lunch hour.. Selalu kalau nak cari lauk samada ke Giant, Tesco or Zemart or Mydin esbab harga berpatutan. Tapi tah macam mana semalam rasa tempat tu jauh sangat, mungkin sebab masih demam so tak larat nak kesana. So after office semalam ajak my putri ke Mesamall ajer, ke Jaya Grocer ajer.......... Ok barang-barang kat Jaya Grocer ni mahal lah juga tapi semalam sebab nak cari tofu lembut tu so kesana lah....... Tofu lembut tu tak lah mahal kat Jaya Grocer yaaaaa.......

After dah dapat barang yang dihajati, my putri ajak singgah kat korean restaurant, so sebagai ibu ikut kan ajerlahhhhhhhhhh...........

Rasanya before Ramadhan dulu tak nampak pun restaurant ni, baru lah tu buka kat Mesamall ni.............. so we try lah Myeongdong Topokki and Honey Jujube. Order satu ajer coz mamanya tak ada selera, tapi rasanya mamanya yang lebih melantak dari dia..........
ini Honey Jujube.
Air kurma campur soda and lemon rasanya....
sedappppp
 ini Myeongdong Topokki
sedappppp
tak order yang lain coz today my daughter nak keluar makan kat korean restaurant ni dengan kawan-kawannya.........
dia akan try menu yang lain............

1 ulasan:

  1. sedapnya..belum prnah try lg topokki kt Myeong Dong..

    BalasPadam