Selasa, 5 Januari 2021

Jatuh Lagi

 Assalamualaikum,

Ini kali kedua ahkak jatuh dalam bilik air......... First masa tunang Adda kat rumah my sis. Yang terbaru semalam kat toilet Messa Mall.  Ahkak tak suka pergi ke jamban duduk, so pergi yang cangkungnya...... bila dah cangkung cukup seksa nak bangun....... Masalah lutut lah ni......... so semalam masa nak bangun bertahan kat kepala paip tapi dah nak kena kan silap pegang berdebuk jatuh...... jatuh terduduk and tangan belah kanan yang menahan kat kepala paip tu masyaAllah sakit sampai ke leher......  nak beri salam belah kanan cukup seksa....... My putri membebel....... lain kali pergi ajer jamban duduk katanya............ sekarang ini pun masih sakit....

 

2 ulasan:

  1. baca pun dah sakit kak... semoga cepat sembut dah takde yg serius

    BalasPadam
  2. Allahu kesiannya.
    Betul cakap anak tu next time guna ajelah jamban duduk ya.
    Semoga dikurniakan kesembuhan dengan kadar segera

    BalasPadam