Ahad, 15 Julai 2012

Kesian anak-anakku.....

Selalunya Sabtu dan Ahad aku ada dirumah bersama dia orang......... tapi Sabtu dan Ahad ni aku sibuk dengan tugasan kerja (event) di kampus........ ni pun curi-curi mengupdate blog........ hehehe.....
Pagi ni masa nak pergi pejabat, my gegirl dah merengek and siap cakap, hari ni Mama tak payah kerjalah..... biar ajer boss Mama yang buat...... dia nak aku ada kat rumah hari ni........ hari ni pun tak tau pukul berapa boleh balik ke rumah....... penatnya bukan main....... ohhh besok kerja seperti biasa.... tak ada rest langsung minggu ni..........

1 ulasan:

  1. sama la last week memang xde kemana..boring jer my Dania...

    BalasPadam