Isnin, 1 April 2013

Rojak @ Enstek

Assalamualaikum,

Kalau tak silap aku, kita orang gi makan rojak ni 2 minggu lepas. Ni baru dapat nak letak n3 kat blog..... punyalah malas nak berblog sekarang ni, tambah-tambah bila nengok amount nuffnang yang tak bertambah-tambah...... sakit ajer mata memandang amount tu....

Oklah, sambung balik citer pasal makan rojak ni...... rojak ni kat tepi jalan enstek ajer....... alah kat loji air enstek tu....... kat situlah mamak ni berniaga....... rojak n cendolnya bolehlah kat tekak aku.... kat tekak kau orang tak taulah eden der......... selalu lalu kat situ, coz nak ke Zemart beli barang dapur tapi malas nak singgah sebab selalu nengok ramai ajer orang duduk minum cendol n makan rojak, but Jumaat 2 minggu lepas tu gagahkan diri untuk singgah menikmati cendol n rojak...... sejuk ajer masuk ke perut di tengahari....

 my gegirl dengan cendolnya....
 rojak order satu sahaja..... kongsi with my gegirl......
cendol aku punya......

4 ulasan:

  1. pernah makan rojak n cendol ni masa kerja kat enstek arituh, lamanya... for me oklah rojak n cendolnyer nii.. kira agak sedaplah

    BalasPadam
    Balasan
    1. oklah rojaknya...... tapi sentiasa ramai

      Padam
  2. oh yg ni. dulu selalu singgah. skrg ni agak jarang la. pernah masuk satu rancangan kat tv dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh kira famous jugaklah mamak ni ya...

      Padam