Rabu, 13 November 2013

Menghitung Hari

Assalamualaikum,

uuuuhhhhh hari ni banyak pula n3 yang aku postkan....... walaupun sekarang ni aku tengah sibuk sangat.....

Oklah, berbalik kepada tajuk kat atas tu...... bukan main lagi tajuknya....... macam nak gi melancong ajer atau pun tengah tunggu hari nak beranak........ oh dear, kedua-duanya bukan tau....... melancong, sabaaaaaaarrrrrrr dulu........ beranak???? lagilah tak adanya...... satu faktor umur dan keduanya dah tutup kilang........ ada penyakit........... sabar ajerlah walaupun hati ni tiba-tiba terasa macam nak ada baby lagi selepas menidurkan Qaseh di dalam pelukan aku hari tu...........

Yang sebenarnya, menghitung hari untuk events besar tempat kerja aku........ seperti tahun-tahun sudah school kami yang kena organize events ni...... bermula dari Sabtu ni hinggalah ke hari Isnin......... memang sibuk sangat ni ................
beg untuk participant dah siap with all documents insidenya.......... tunggu untuk diangkut ke Nilai Springs Resort Hotel ajer........... 150 peserta dari IPTA dan IPTS seluruh Malaysia yang akan menyertainya.......
sebahagian certificate yang akan diberi pada peserta pada hari penutupnya, iaitu pada hari Isnin.......
 sebahagian dari barang-barang yang akan diangkut ke Nilai Springs Resort Hotel.........

dah 2 hari asyik balik malam ajer....... letih sangat rasanya ni.......... tak sabar nunggu event ni habis, nak ambil cuti pula......... penat tauuuuuuu........

9 ulasan:

  1. Nnti da setel semua...bru bole becuti kak....:-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya asyifa, kalau dah setel barulah boleh bercuti........ ni penatnya hanya Allah sahaja yang mengetahui.....

      Padam
  2. bestnya event ni..etiquette & grooming..mahal fee ni kalau kat luar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. selain etiquette & grooming ada juga dari dale carnegie....

      Padam
  3. Event etiquette & grooming? untuk student ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. untuk student kak...... kebanyakkan event yg we all organize semuanya untuk students

      Padam
  4. salam kak..
    menghitung hari??
    ingat nak dpat new bord..
    tapi ada event syarikat..
    gud luck ya ..
    singgah sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Dik....... terima kasih ya......

      Padam
  5. Hello,

    I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon about 7 tips to keep your tummy safe while travelling in South-East Asia, giving useful information about what and how to eat in order to avoid stomach issues during your journey or living in South-East Asia.

    While looking for good blogs to share it on, I stumbled upon yours and I thought that this infographic may be interesting for your readers. Would you be interested in sharing it?

    If you want to take a look at it, please contact me on laura@lionandlion.com

    Also, please note that:
    - Gaviscon will have to be linked in the post as the source of the infographic.
    - This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.
    I'm looking forward to hearing from you.

    Best regards,

    Laura

    BalasPadam