Khamis, 8 Mei 2014

Oat Chocolate Choco

Assalamualaikum,

Sekarang ni Oat Chocolate ni tengah top....... kat fb or blog masing-masing menayang benda ni......
so aku pun mencarilah kat Giant, Tesco, Zemart mahupun CS kat area Nilai ni, satu pun tak ada jual oat ni......
tanya pula kakak yang jual benda ni kat depan sekolah, dan ia menyatakan oat ni hanya ada dijual kat kedai borong makanan kat Semarak........
harganya dalam RM9 menurut kakak tu lah....... kalau beli kat atas tangan orang ada yang jual sampai RM18 sebungkus tu.........
 Aku taulah kedai yang dimaksudkan oleh kakak tu dan aku pun dah ke kedai tu........ 3 kali aku ke kedai tu, tapi hampa sebab kehabisan stok...... last aku ke kedai tu hari Sabtu lepas, pun dah habis........ dan menurut tokey kedai tu dalam minggu ni baru sampai stok yang baru.......
yang kat atas tu aku beli kat kakak yang jual depan sekolah, dia jual RM11 plus duit minyak katanya...... oklah, dari beli yang harga melampau tinggi tu kan!!!!!!!!
kalau kau orang nak beli oat ni kau orang gi lah ke Taman Semarak. Kedai ni kat belah belakang CIMB Taman Semarak, lebih senang kau orang cari Pizza Hut Taman Semarak and then kau orang masuk ikut lorong tu dan kedainya di hujung....... kedai ni kedai jual jajan secara borong..........
 tapiiiiiiii kalau tak dapat jangan marah akak yaaaaaaaa, sebab ni barang terhangat di pasaran sekarang.....
selamat membeli........

10 ulasan:

  1. oo..ya ke, terhangat di pasaran..belum pernah makan..nak cari kat kedai borong sebelah office...makanan sihat ni..sbb ada oat..

    BalasPadam
  2. anak2 ana dah try dah depa makan dengan nutella sedap katanya..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohhhhhh nanti boleh lah cuba makan ngan nutella....... tq

      Padam
  3. salam kenal... tima kasih follow kite...kite follow cni plak ye :)

    BalasPadam
  4. salam.kak maaf tumpang iklan saya ada jual di usim sekotak rm280 ada 24pack dalamnya .
    runcit sepeket rm14
    CONTACT 0177698314

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam....... oh boleh ajer.....
      kat USIM??? belakang NU ajer kan???
      Bolehlah contact nanti.....

      Padam
  5. Oat ni mmg tengah famous skrg. Pemborong pun cepat abis stok dalam sekelip mata

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang terhangat di pasaran sekarang ni....

      Padam