Khamis, 8 Mei 2014

Satay @ Satay Willy Bandar Baru Nilai

Assalamualaikum,

Sorry lah ya sebab dua tiga hari ni duk tayang cerita dan gambar pasal makanan ajer...... tu semua aktiviti kami anak beranak, bila cukup bulan ajer bawa anak-anak makan kat luar........... bukan selalu, sebulan sekali ajer.........
ini awal bulan May hari tu....... bawa dia orang makan Satay pula.......
kali ini kami try Satay Willy yang famous kat Saujana, Kajang tu....... 
tapi kedai ni bukan kat Kajang ya, Satay Willy ni ada cawangan kat Bandar Baru Nilai dah........
memang terbaik la di tekak kami......... 
bye-bye R & K kat Enstek tu............ worst ...........
lepas ni kalau teringin nak makan satay, kesini ajerlah kami tuju........
Satay Willy ni berdepan dengan Dataran Nilai, dekat dengan hostel USIM tu.........
cari lah kat area situ kalau ada sesiapa yang teringin nak makan satay.........

8 ulasan:

  1. Tak penah try lagi sate willy ni, tapi nak share yg sate R&K tu, sedap jugak cuma satenya kurus2 kan, lagi menarik sate yg kat medan selera kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Viva, yang kat R & K kurus-kurus dan servis amatlah lambat....... pergilah cuba satay willy tu, besar-besar tau.....
      selamat bercuti........ Istanbul ker?

      Padam
  2. ermmm satay willy memang sedap :)

    BalasPadam
  3. zana..nampak pun sedap dah..:)

    BalasPadam
  4. sate willy dah try...ya sedap.
    yg R&K tk ponah poei sbb kengkwn kata servis lombab...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. R & K kat Enstek tu memang lombab servisnya.........

      Padam