Selasa, 28 Februari 2017

Ke M.O.P.D, HTJ Seremban

Assalamualaikum,

Selasa 7 February 2017 aku ke MOPD, HTJ Seremban. 
Pergi sebab my gegirl dirujuk ke sana. Sehari sebelum tu aku bawa gegirl ke Klinik Kesihatan Salak and
after dah buat ECG dan sebagainya, Doc terus refer dia ke pakar. Doc suruh scan jantung sebab menurut doc injap my gegirl ada problem.

Tahu ajerlah kan kalau dah ke gov. hospital bukan boleh terus dapat jumpa doktor so kena tunggu sehingga tarikh pertemuan tu....... next appointment adalah pada 23 March 2017 nanti dan mama harap adik boleh bertahan........ Bila dia mengadu sakit dada ahkak dah meleleh, nak bawa dia ke emergency HTJ dia tak nak, takut katanya......... kalau serius mama akan terus masukkan ke wad........

Pesan juga kat dia jangan lasak-lasak sangat kat sekolah. tak bagi dia masuk kawad kaki tapi dia adalah komander so macam mana?????? Risau mama ni adik hoiiiiiiiiiii...................

3 ulasan:

  1. stop dululah kawad kaki, bahaya jg lasak2 nanti sakit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah Nohas, dah suruh stop dah tapi cikgunya tak kasi..... tak ada penganti kata cikgunya

      Padam
  2. Assalamualaikum wr.wb mohon maaf kepada teman teman jika postingan saya mengganggu anda namun apa yang saya tulis ini adalah kisah nyata dari saya dan kini saya sangat berterimah kasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala atas bantuan pesugihan putihnya tampa tumbal yang sebesar 15m kini kehidupa saya bersama keluarga sudah sangat jauh lebih baik dari sebelumnya,,saya sekaran bisa menjalanka usaha saya lagi seperti dahulu dan mudah mudahan usaha saya ini bisa sukses kembali dan bermanfaat juga bagi orang lain,,ini semua berkat bantuan Mbah Rawa Gumpala dan ucapa beliau tidak bisa diragukan lagi,bagi teman teman yang ingin dibantuh seperti saya dengan pesugihan putih bisa anda hubungi di no 085 316 106 111 jangan anda ragu untuk menghubuni beliau karna saya sudah membuktikannya sendiri,karna Mbah tidak sama seperti dukun yang lain yang menghabiskan uang saja dan tidak ada bukti sedankan kalau beliau semuanya terbukti nyata dan sangat dipercay,,ini unkapan kisah nyata dari saya pak Rudi di semarang.Untuk lebih lenkapnya silahkan buka blok Mbah di šŸ£PESUGIHAN PUTIH TANPA TUMBALšŸ£

    BalasPadam