Khamis, 28 Jun 2018

Rinduuuuuuuuuu

Assalamualaikum,

Hampir dua bulan tak update blog. Mood malas menyerang. But today ahkak nak post juga n3 ni walaupun mood malas masih menyerang..... 

Untuk tatapan ahkak bagi membuang rasa rindu...... rindu sangat.... sebab tak pernah berpisah kan. Dari lahir duduk sama sampai lah dah habis SPM. First time duduk berjauhan walaupun tak jauh mana, hanya kat Jelebu ajer........... 
Hari Selasa 26.06.2018 adalah hari pendaftarannya.....
pelajar kena uruskan sendiri, parents tak dibenarkan untuk membantu semasa registration.
from satu counter ke satu counter kena pergi......
sebelum tu suruh kami gerak selepas suboh untuk dapat satu bilik dengan kawan-kawan dari SMKDC
pihak kolej lagi pandai, mana dia nak bagi satu bilik dengan kawan-kawan. Masing-masing dapat rakan baru dalam bilik hostel.
dapat hostel tingkat dua
kawan-kawan dari SMKDC sebelah menyebelah ajer, sorang kat kiri, dan sorang lagi kat belah kanan.
yang 2 orang lagi kat tingkat 3........
Dari SMKDC 5 orang lelaki, so tak lah risau sangat untuk tinggalkan dia sebab kawan-kawan dari satu sekolah ada.....
yang sebelah my hero tu dari SMKDC, kawan satu kelas dulu..... dia duduk bilik sebelah kanan.......
satu bilik 4 orang, dalam bilik dia ada dari Ampangan, Seremban Jaya dan dari Kuala Lumpur.......
Hope dia orang boleh bergaul lah.........
pesan dengan my hero kena sabar dengan ragam rakan sebilik.
sebelum ahkak balik snap gambar nya dulu.......
buat pengubat rindu.........

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam