Khamis, 10 April 2014

Cadbury Marsbar Krispies

Assalamualaikum,
ini kali kedua aku buat...... aku buat Sabtu lepas tapi layer kat atas tu tak tebal sebab yang ini aku memang guna coklat cadbury............ cadbury mahal lah.......... alasannnnnnn.........
yang sebenarnya aku malas nak keluar gi beli coklat cadbury kat pasaraya, jadinya aku suruh anak-anak gi beli kat kedai Acheh depan tu ajer makanya kalau beli kat kedai Acheh dah tentulah harganya melambung-lambung mahal.........
sooooooo bila dipotong, berderailah jadinya.......
tapi tetap sedap di tekak dia orang.........
ini yang kali pertama aku buat.......
2 minggu lepas kot.......
dah tinggal setengah, baru teringat nak snap gambar..........
inilah rupa nya bila dah di potong.......
resipi ni kawan sekerja yang bagi....... tu pun setelah my putri duk sibuk suruh aku minta resipi ni........

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak, ni tengah famous amous ni.. tapi sheila tak pernah makan lagi.. ingat nak try buat sendiri. ada resepi kak? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada....... nanti akak tempelkan resipinya.....

      Padam