Selasa, 22 Julai 2014

Berbuka dengan Domino's Pizza

Assalamualaikum,

Ini cerita satu hari di bulan Ramadhan........ Berbuka puasa dengan pizza pula.
Hari tu ada ternampak banner kat depan Domino's Bandar Baru, ada promosi beli satu percuma satu.......
bila tanya pada anak-anak, nak ker??? dengan pantas nya mereka menjawab boleh lah.....
maka singgah lah membeli..... lepaskan hajat anak-anak yang selama ini duk minta pizza........
Promosi ni bukan yang delivery punya ya, kita kena pergi ke restaurantnya dan order, barulah dapat beli 1 free 1........ jimattttttt............
Selain pizza aku ada juga masakkan mee goreng untuk berbuka...... kalau pizza ajer kang takut pula tak kenyang.........

gambar kotak ajerlah ya........ isi nya dah habis........
 insya allah kalau ada rezeki sebelum habis ramadhan nak ulang lagi pizza ni........
sedap pula aku rasa domino's ni..........
selalu kita orang beli yang pizza hut so try domino's ni ok pula kat tekak aku.........

2 ulasan:

  1. OK jg..sekali sekala tukar selera..suka domino's....thin crust BBQ chicken..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok nanti nak try crust BBQ chicken pula.....

      Padam