Selasa, 27 Oktober 2015

Hari Graduasi SMKDC

Assalamualaikum,

Hari Graduasi SMKDC telah berlansung pada 18 Oktober yang lalu. 
Anak aku tak terima lagi, belum sampai masanya lagi untuk dia bergraduasi. Lagi 2 tahun kena tunggu........
SMKDC, buat hari graduasi kat Nilai Spring Resort Hotel.......... hebat tempatnya......... 
Sek. Men. Dato' Mohd Said kat Nilai old town tu pun buat hari graduasinya. Tapi kat President Hall Nilai University ajer.........

menurut neighbour aku, sebab anak dia salah seorang yang menerima sijil tu kata setiap sorang kena bayar RM70. 

Gambar-gambar ni semua adalah gambar anak neighbour aku. Omaknya whatsapp..........
beratur untuk mengambil sijil
hanya robe ajer, tak ada mortarboard
segak bergaya dengan robe masing-masing
semuga anak-anak ini berjaya di dalam SPM nya.
Good luck kids
do the best among the best
walaupun dia orang ni tua 2 tahun dari my hero, tapi tetap berkawan........
mereka-mereka ni duduk berdekatan ajer dengan rumah aku.........
bergambar mengikut kelas masing-masing

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. happy lah dia orang sebagai kenang-kenangan mereka

      Padam
  2. Sekarang ni setiap sekolah dah buat hari graduasi ni... untuk memberi semangat pada mereka... dan tempat2 untuk majlis tu paling2 kat hotel 3 atau 4 bintang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terutama budak-budak yang sekolah kat area bandarlah. Kalau yang area kampung tu hanya kat sekolah ajer kot.......

      Padam
  3. seronok budak2 sekarang..ada jubah2 bagai, buat kt hotel..huhu..dulu2 pakai baju sekolah je kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya dulu-dulu hanya pakai baju sekolah ajer

      Padam