Jumaat, 26 Februari 2016

Farewell Party Untuk Miss Jeeva

Assalamualaikum,

Semalam belah pagi ada lion dance dan belah petang pula fakulti kami buat jamuan perpisahan untuk sorang lecturer ni. Dia dapat better offer so dia pergilah kan!!!!. Mac ni dia joint one private university kat KL.

Menu petang tu adalah
karipap dan talam tokyo
mee hoon goreng
fruit tartlets
semua makanan yang kat atas tu kami order dari Nilai Impian
sedap-sedap kesemuanya.......
kek from secret recipe
nama kek ni tak ingatlah pula, sedap dan tak manis sangat
orang yang akan meninggalkan kami kena potong kek ini.......

2 ulasan:

  1. Tu lah menghargai kekawan yg banyak berbakti bersamakan zana..
    bila majlis macam puaslah makan hehhee

    BalasPadam