Khamis, 18 Februari 2016

Selamat Berangkat Ke Bumi Aussie Intan Aqilah

Assalamualaikum,

Intan Aqilah ni adalah anak kakak aku.... 
Semalam selamat terbang ke Aussie untuk melanjutkan pelajarannya......
Maaf....... auntie-auntie semua tak dapat menghantar sebab kerja.......
tappppppiiiii the day before kita orang dah berkumpul kat rumah kakak untuk kenduri doa selamat........
Intan with mom and dad dan juga abang kedua dan abang ipar (baru ajer nikahnya kedua-dua abang tu....)
Intan with students tajaan MARA yang akan berangkat ke Australia

Good luck Intan
semuga sukses kat sana...........

6 ulasan:

  1. Good luck intan..
    Harap terus cemerlang..
    Ye lah zana..
    Kerja mcm mana nak menghantarkan..
    Hantar doa jer lah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya Yati hanya doa ajer yang mengiringinya

      Padam
  2. Suka tengok anak-anak melanjut pelajaran dalam dan luar negara, all the best kepada anak sedara

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks. Doakan untuk anak akak jua.... hope dia akan ikut jejak kakak sepupunya tu......

      Padam