Jumaat, 4 Mac 2016

Kacang Pool @ Medan Selera Salak

Assalamualaikum,

Hari tu ada one of the lecturer kat faculty ahkak tanya, "Medan Selera Salak kat mana?" 
so ahkak tanya balik kenapa cari Medan Selera Salak? 
Dia jawab kat situ ada orang jual Kacang Pool!!!!. 
Ahkak mentionlah medan selera salak tu kat Pekan Salak Lama kat tempat pasar malam rabu dan pasar tani hari ahad........

Tapi dia masih lagi tak pergi kat Medan Selera tu.......
Ahkak dah pergi semalam.... kebetulan pula bawa si hero ke klinik sebab asyik deman dari hari Isnin........ sebelum ke klinik kita singgah breakfast kat situ dulu...... kita cari kacang pool yang dah lama sangat mama teringin nak merasanya........

Ini first time merasa kacang pool tau!!!!
Yang original kat JB pun belum pernah cuba lagi, so tak boleh nak comment apa-apalah...........
ini gerainya
senang ajer nak cari gerai ni........
antara menu yang ada kat gerai ni.......
mula-mula order nasi lemak
nampak banner ni, my hero suruh order lempeng
order lempeng pisang, 
dah habis makan baru hero cakap dia nak lempeng kelapa.....
bila tanya tak mau cakap, jadi mama order ikut tekak mama lah...........
next time kita pergi lagi gerai ni ya Abang........
ini lah rupanya kacang pool yang ahkak order
sekeping lagi.......
dah lama teringin nak mencuba kacang pool ni.......
akhirnya dapat walaupun bukan kat Larkin........
bolehlah kat tekak ahkak
nak comment tak boleh sebab ini baru kali merasa dan tak pernah makan yang kat JB tu.......
haaaaaa seeee licin......
itu maknanya sedaplahhhhhhhhh

2 ulasan:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

    BalasPadam
  2. Pekan Salak Lama ni yg ada Petronas dkt tgh2 pekan tu ke ? Nak gak try ni, saya pun tak pernah merasa kacang pool slalu dgr jer.

    BalasPadam