Rabu, 21 September 2016

Ole-Ole Dari Rakan Sekerja Dan Adik Beradik

Assalamualaikum,

Ini adalah antara barangan yang aku dapat dalam masa 2 bulan ni........... 
Souvenir from Singapore, Krabi, Korea dan Australia.........
Dan kalau dikumpul-kumpulkan key chain tu, rasanya dah boleh bukak kedai jual key chain dah.........
Tapppppiiiiiiiiiiiiii entah kemana hilangnya semua key chain ahkak tu...........
Ni bila anak-anak datang ke office dia angkut semua yang kat dalam drawer............
ini yang diberi oleh rakan sekerja
dari Singapore dan Krabi
 yang ini pula dari my sis dan anak buah
yang from Korea tu pemberian my sis
yang dari Australia tu dari anak buah yang menuntut di Aussie yang balik bercuti baru-baru ni.........
tunggu pula key chain dari anak buah yang sedang menuntut di Jepun........

3 ulasan:

  1. ramai anak buah belajar kat oversea..sekali-sekala boleh gi melawat depa..best tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insya allah.... kalau ada rezeki lebih.....

      Padam
  2. assalamualaikum akk...
    ank buah kat korea tu, masih disana lagi ke??
    maaf akk..klo x keberatan boleh tak contact saya 011-11888408..tq

    BalasPadam