Khamis, 8 September 2016

Pertandingan Kawad Kaki Peringkat Daerah Pula

Assalamualaikum,

Hari tu N3 pertandingan peringkat sekolah for both my kids, tapi yang berjaya mewakili sekolah ke peringkat daerah hanya my Hero. Pertandingan di adakan di stadium USIM........ kat daerah pasukan pengakap  putra SMKDC Nilai berjaya mendapat tempat kedua...........
macam-macam style dia orang bergambar 
  

  
 bergambar bersama puan pengetua dan pasukan kadet polis perempuan di perkarangan sekolah
Pada hari pertandingan medal tak siap lagi so after one week baru dapat medalnya....
penyampaian medal kat sekolah dia orang ajer..........
 Pasukan Pengakap Putra SMKDC bergambar bersama Puan Pengetua dan guru-guru SMKDC
yang pakai uniform bulan sabit tu joint pasukan pengakap masa pertandingan peringkat Daerah
 yang terselit sorang perempuan ni adalah dari sekolah Menengah Labu
sama-sama terlibat dalam PBDB Negeri Sembilan dengan my Hero.....
 inilah medal yang my hero dapat........

2 ulasan:

  1. tahniah...best tengok acara berkawad...penuh displin..jenuh berlatih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang jenuh berlatih. muka pun jadi gelap Nohas

      Padam