Khamis, 12 April 2018

My Putri ke Kem @ Pusat Edu-Ecotourism Sg. Menyala, Linggi

Assalamualaikum,

My Putri ke Kem Remaja Berwawasan dari 27 hingga 29 March di Sungai Menyala. Dia dan rakan-rakan setingkatan nya iaitu seramai 8 orang meng volunteer kan diri  untuk pergi ke kem ini. Nak try duduk berjauhan dengan keluarga katanya. First night tu bantainya menangis, rindu mama katanya. Segala gadjet semua kena ambil oleh pihak penganjur. Tiga hari lah tak dapat dengar suara mamanya dan mamanya pun rindukannya........

dua gambar kat atas tu masa mama hantar dia ke sekolah pagi sebelum berangkat ke kem tu....
ini masa kat dalam bas.
peserta adalah dari seluruh Daerah Seremban
Kem ini di taja sepenuhnya oleh MPN
balik-balik dari Kem siap ingatkan mamanya suruh bayar cukai pintu. MPN cakap nanti boleh sponsor lagi budak-budak sekolah ke kem yang lain pula.......... 
Pandai MPN ingatkan anak-anak untuk ingatkan parents bayar cukai pintu........
dia orang satu bas dengan budak-budak Semarak, Dato' Mohd Said, Labu, KLIA dan Enstek.......
tag ini kena pakai sepanjang berada di sana.
tak pakai kena denda
antara aktiviti yang dijalankan di sana







ini pula di hari terakhir kem...........







dia seronok kat kem sana........ siap cakap kalau ada lagi adik nak joint lah lagi........
makanan nya sedap-sedap belaka katanya...........

Tiada ulasan:

Catat Ulasan