Khamis, 11 Oktober 2012

Ole-Ole dari Indonesia

Dapat ole-ole ni dari second boss aku....... bukan dia pergi Indonesia ya!!!! Bibiknya balik bercuti ke sana. So bila bibiknya balik ke Malaysia balik, bibiknya siap beri aku ole-ole......... bibik pun bagi aku ole-ole.... dah habis pun jajan ni dikerjakan oleh lecturer kat school aku........
Terima kasih kepada yang memberi........

3 ulasan:

  1. Macam kerpokok tu kan dan yg satu tu dodok ke. Kakak macam familiar juga jajan nie..

    BalasPadam
  2. Kakzakie, yang tu bukan dodol, tu gula-gula halia dan yang satu lagi tu kacang kat dalamnya..

    BalasPadam
  3. Yang bulat-bulat tu akak suka...

    BalasPadam