Selasa, 24 Jun 2014

Jalan-Jalan ke Street Mall Nilai 3

Assalamualaikum,

Actually aku nak pergi ke Pusat Rawatan Islam Khalifah kat Batang Benar Sabtu lepas, tapi bila kita orang sampai depan bangunan pusat rawatan and tengok kedalam punyalah ramai orang and my hero pun tak nak tunggu lama-lama so kita orang pergi ajerlah jalan-jalan kat Street Mall Nilai 3.

Kami ke Pusat Rawatan tu untuk bawa my hero untuk ubat resdungnya. Kiranya kali ini hanyalah untuk susulan berubat, tapi terlampau ramai orang tak adalah kita orang tunggu dan insyaallah kalau tiada aral melintang Sabtu ni kena bawa juga hero kesana.
Ke Street Mall ni sebab nak survey baju kurung dan baju melayu dah siap kat kedai Nur Syuhada. Tapi mak aiiiiiiiiii harganya macam kat OMAR ALI.......
dalam hati aku, lebih baik pergi beli kat Nilai Walk, kat Nilai 3 jugalah tapi peniaganya kebanyakkan Pakistanlah....... dan boleh tawar gila-gila lagi............
kat Street Mall ni tak banyak lagi kedai yang beroperasi, sunyi ajer kalau compare yang kat belah Nilai Walk tu........
adalah juga air terjun buatan kat situ........
antara kedai yang dah beroperasi, terlupa pula nak snap gambar kedai Nur Syuhada tu........
suka pergi ke Nilai Walk tapi berpanaslah, kalau kat sini aircond..........

5 ulasan:

  1. ada air-cond sebab tu mahal kot..dah lama tak ke Nilai 3, dah banyak perubahan..ada tambahan bangunan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nohas, memang dah banyak tambahannya...... datanglah sebelum puasa ni.....

      Padam
  2. shopping awal2.
    nanti bulan puasa nak shopping penat da :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.... bulan puasa malas nak keluar...

      Padam