Selasa, 10 Jun 2014

klia2

Assalamualaikum,

Ke klia2 lagi tapi kali ini kami pergi bukan untuk melawat klia2 okkkkk, kali ini kena pergi ambil orang yang nak balik ke Malaysia........... untuk menjemput orang ni tak perlu lah parking kat parking lot tu, nanti pengsan nak bayar parkingnya yang mahal tu ....... aku hanya tunggu kat tepi jalan ajer...... mula-mula aku tunggu kat Petronas sebelum jejantas klia2 lepas tu aku kedepan sikit pula, berhenti sekejap kat jejantas tu....... bukan aku sorang ajer yang berhenti kat situ ya....... banyak kereta yang beratur menunggu orang turun dari flight......... berderet kat tepi jalan tu...... nampak pak polisi kita startlah enjin, gerak kedepan sikit........ kira nya main kejar-kejar ngan pak polisi........ hehehe......... jangan marah............
bila dah terima panggilan dari orang yang ditunggu tu barulah gerak dan berhenti betul-betul kat gate yang dia keluar........... ambil dan terus hantar dia ke rumahnya........... selamat duit parking...........
orang yang dijemputni pun dah selamat balik ke Brunai tempat beliau mencari rezeki...........

8 ulasan:

  1. menghitung hari utk ke sini..InsyaAllah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak bercuti kemana tu Nohas.......

      Padam
  2. Itulah kaedahnya nak jimat kan Zana.. kalau tak fengsan selalu nak bayar duit parking tu.. en suami akak pun selalu buat camtu bila nak menjemput balik naik fligth ni :)

    BalasPadam
  3. Saya pun bercadang nak buat macam zana buat ni jugak hujung bulan ni... hhehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kak anak bujang balik ker? selamat mencuba.....

      Padam
  4. dah penah jejak luas jugak KLIA2 ni..sgt selesa la berbanding tmpt lama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lenguhlah kaki bila meronda di sini

      Padam