Rabu, 27 Ogos 2014

Cerita hari Ahad lepas

Assalamualaikum,

Ahad lepas putri ku Najwa telah merengek-rengek kat ayahnya nak gi swimming. Kalau kat aku sure tak bolehnya sebab satu, dia nak pereksa dah dan keduanya, aku nak berehatlah pula pada Ahad tu sebab Sabtu nya aku bekerja sebab ada convocation dan kaki aku rasa nak tercabut dah disebabkan berdiri dari 7 pagi hingga ke pukul 12 tengahari meng handle graduans...........

At last ayahnya ajak gi swimming kat rumah Mak Ngah ajer. Pergi pun dah tengahari dan sampai-sampai ajer KL hujan pun turun dengan lebatnya. Ribut kau..........
antara gambar yang sempat di snap sementara menunggu Mak Ngah nya sampai........
sekeping lagi gambar angin kencang melanda KL..........
selfie lagi sementara menunggu Mak Ngah nya sampai dari Mantin..........
dan kesudahannya hingga ke malam tak dapat terjun pool sebab masih hujan.......
Adam Danial melalak sebab tak dapat swimming..........
next time lah kita swimming ya sayang-sayang ku termasuklah anak-anak buahku.........

6 ulasan:

  1. Zana, ni cerita kawan satu ofis ngan saya (lelaki)... anak2 dia selalu gitulah merengek nak ajak di swimming pool... zana tahu apa dia buat, dia beli getah besar yang boleh takung air tu (yg boleh takung air sampai 1 kaki tu)... letak dekat rumah dan dia pun ikut sama berendam dan 'berenang'.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Sweetie, dah belikan pun dan dah koyak kolam tu dah.......

      Padam
  2. selalu g public pool... mcm kat putrajaya tuh ker..
    Tapi anak dah besar, dah tak minat

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya selalu juga ke public pool Putrajaya tu, yang belakang Pullman tu.....

      Padam
  3. memang hujan sangat lebat Ahad lepas..stuck kat LRT stesen, tak bawa payung..huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ohhhhh masa tu saya ada kat Pandan Indah

      Padam