Rabu, 17 Disember 2014

Mak Aiiiii Bosarnya

Assalamualaikum,
Ini lah dinamakan competitor dalam perniagaan.
 Siapa pandai marketing, dia untung.......
 tapi kalau tak silap aku marketing managernya adalah manager dari tempat kami dulu........

Masa tiang iklan ini dipasang seminggu yang lepas tak siapa pun peduli
tapi bila dah ditampalkan dengan iklannya ramai yang berbunyi
tenggelam papan iklan NU
kalau NU buat iklan bosar ni, jawabnya tahun depan no B........ lah...........
satu lagi gambar dokat......
dari jauh dah nampak........
salah satu competitor kat Nilai ni......
kalau Inti jugak buat iklan macam ni, maka NU???????

2 ulasan:

  1. Kat Nilai ni masa saya pergi hari tu memang nampak meriah dengan kolej-kolej privatenya sekarang ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang banyak IPTS kat area Nilai sekarang ni

      Padam