Khamis, 6 Ogos 2015

Melawat Anak Buah @ Hospital Kajang

Assalamualaikum,

Selasa baru-baru ni, aku 3 beranak ke Hospital Kajang visit Adam Daniel. Adam Daniel ni anak blogger Yati Ali. Anak adik aku lah........... Adam ni pengsan pada hari Ahad haritu............ Doktor cakap Gastrik....... 
Adam yang pakai baju biru/kuning tu
hari aku visit dia tu nampak okay dah........
kami nak balik awal dia tak kasi, suruh abang Adli nya tunggu dulu......
boring agaknya duduk kat Hospital tu.............

Moga Adam sihat dan mesti makan selalu......
kalau tak makan nanti pengsan lagi...........

3 ulasan:

  1. Semoga cepat sihat... Kesian, ni mesti leka bermain sampai tak sempat makan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Begitulah agaknya Kak. Dah balik Malaysia ker??

      Padam
    2. Masih di UK lagi Zana.

      Padam