Selasa, 1 September 2015

Majlis Jalinan Silaturahim Aidilfitri 2015 Georgian 85 - Bahagian 3 (ii)

Assalamualaikum,

Nak kena habiskan n3 ni cepat-cepat.... kang sampai ker hari raya haji tak habis-habis lagi cerita pasal hari raya puasa..........

Ni sambungan ladies Georgian 85..... 

Perlu diberitahu bahawa semasa/selesai pendaftaran kami diberi nametag untuk dipakai sepanjang majlis ini.... Kena pakai nametag oiiiiiiii, kalau tidak kang tak kenal, almaklumlah masing-masing dah berubah.......... tapi ada juga yang maintain since dari sekolah...........
ada di antara kami ni dah bergelar nenek tau.......
aku tak ada masa group photo ni, sebab dah balik awal, pergi ke reunion en. suami pula........
tu sebab open house my sis kat Shah Alam tak sempat nak pergi..........
 ini group 5 Sc 1
 yang tudung merah tu ada buat part time mak andam, so ada sesiapa yang nak kahwin bolehlah contact dia.......

2 ulasan:

  1. ada yg maintain since dari sekolah..huhu..mesti jaga badan..

    BalasPadam