Jumaat, 21 Mac 2014

Kenduri Tahlil

Assalamualaikum,

Kenduri kat rumah my sis kat Mantin, my sis tak buat kat rumah, dia buat kenduri kat Surau kawasan perumahannya....... 

Kenduri pada malam Jumaat, dua minggu yang lepas (kalau tak silap aku).....
antara menunya kari kambing........
tuan rumah yang bertudung kuning........
4 dari 5 (perempuan ajer)
sorang lagi menetap kat Brunai..........
yang lelaki sorang pun tak hadir, hari bekerjakan so tak sempatlah........
aku datang dengan anak-anak ajer, en. suami bekerja........ merangkak drive dari Nilai ke Mantin....... aku kalau memandu waktu malam tak berapa nampak, silau........
adik2 yang 2 orang tu dari KL.........
datang makan ajer.......... tak adanya nolong masak........
my sis contact pun dah pukul 5 petang, suruh we all datang ke rumahnya...........
my hero Adli dengan sepupunya Imran, hero blogger Yati Ali (gambar dari belakang)
 ini pula my heroin Najwa dengan sepupunya Yasmin, heroin blogger Yati............

8 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak. wahh bestnya kari kambing... selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam,...... terima kasih....

      Padam
  2. masak sendiri ke? buat di surau lg mudah kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. my sis dengan neighbournya duk memasak....... kami adik-adik ni datang makan ajer

      Padam
  3. Zana! mana menghilangnya di Yati tu... sepi je sekarang?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Sweetie, dia cakap dia low profile sekarang ni.......

      Padam
  4. Alhamdulillah seronok berkumpul ramai ramai.mcm.nih...rumah kakak dekat mantin...kira dekat dh ngan seremban kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana sudi singgah, Ya Mimi, memang dah dekat dah Mantin ngan Seremban tu...... duduk Seremban ker???

      Padam