Selasa, 4 Mac 2014

Gift for my Gegirl

Assalamualaikum,

Bukan nak menunjuk-nunjuk or sebagainya ya!!!

Sempena birthday my gegirl tempohari...... dah lama minta tapi buat tak tau ajer.......
Kalau yang China punya pun aku tak mampu nak beli bagi aku kalau harganya RM200 ke atas tu satu pembaziran............. tapi yang ni aku dapat below RM200...... beli masa pergi Kelantan tempohari........ kebetulan masa aku kat Wakaf Che Yeh tu ada lelong product handphone ni....... terus terang aku cakap, yang ini made in Vietnam under Samsung......... jadilah untuk anak........ omak pun masih pakai yang Nokia lama tu..........
Masa dia bukak harga RM180 tu aku terus sambar ajer, lepas tu kat dalam hati duk berkata "kenapalah aku tak tunggu hingga harga RM100" rasa menyesal lah pulak, sebab tak menyempat-yempat......... (yang sebenarnya tuan empunya badan kalau boleh dapat lagi murah tu lah yang dia nak) tapi takdernya turun sampai RM100.......... Malam kedua aku repeat lagi kat gerai hand phone ni tapi harganya sudah balik ke asal iaitu RM400++.......
inilah rupanya ........
sebagai hadiah harijadi my gegirl...........

2 ulasan:

  1. wow Note 3..hebakk..kalau dah harganya mcm tu, kira OKlah..rezeki gegirl..rasanya semua kilang Samsung kat negara lain..takde kat Korea..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kira rezekilah ni....... dpt harga rendah..

      Padam