Rabu, 24 September 2014

Garden Wedding: Abang Long Hafiz dan Pasangannya

Assalamualaikum,

Payah betul nak menghabiskan cerita tentang majlis perkahwinan anak buah aku yang sorang ni....... mood nak menaip tu tak ada......... stress........

Biar gambar ajerlah yang berbicara ya......... no idea lah pulak.........
apa-apa pun, gambar tuan tanah kena letak dulu
nak tayang jubah yang dipakai
beli semata-mata untuk wedding anak buah aku ni.......
janji nak pakai colour peach, tapi nan ado, so hentam ajerlah........
me dengan my adik-adik........
pun hentam ajer colour baju tu, lari dari tema........
mereka-mereka yang mengedarkan goddies bag
anak buah aku dengan kawan-kawannya
ada di Malaysia sebab sedang bercuti and Jumaat lepas dah balik semula ke Jepun
yang pakai kurung merah hati tu Minah Jepun, siap di pakai kan tudung kepala lagi
datang ke Malaysia untuk menghadiri majlis persandingan ini
pengantin diarak dengan menggunakan buggy car bermula dari Surau Bayu Lake Homes
dan diiringi dengan selawat ke atas Nabi Muhammad SAW oleh penduduk-penduduk Bayu Lake Homes Mantin
pengantin berarak menuju ke pelamin
kat area pelamin
my sis in law  ngan cucunya.....
my makcik dengan anak menantu dan cucu-cucunya
cucu-cucu mak cik aku dengan bapak masing-masing
adik bongsu aku dengan isteri dan anak-anaknya......
datang macam tetamu ajer......... ber rewang tak mai tolong.........
upacara merenjis. dimulai dengan mak pengantin lelaki (my sis lah)
mak pengantin perempuan. dari Miri
dan diikuti oleh abang aku yang sulung....... dan juga ahli keluarga yang lain
my daughter dengan sepupu-sepupunya....... ada kurang sorang, siapa?
yaaaaa Mana Yasmin? 
Yasmin tukang ambil gambar kata dia orang......
kesian Yasmin tak ada dalam gambar........
karaoke oleh penduduk Bayu Lake Homes
hebat-hebat dia orang menyanyi......
budak kenit 2 orang (anak buah aku) ni pun duk berkaraoke
lagu Tegar lagi depa duk nyanyi
last kita tempelkan gambar pengantin lama sekeping.....
penattttttttt
dan juga gambar
pengantin perempuan yang kepenatan........

4 ulasan:

  1. Apsal mcm kawin paksa je persandingan pengantin lama tu....hehehhe...

    BalasPadam
  2. Semoga berbahagia hingga ke Syurga buat pengantin baru dan lama. =)

    BalasPadam