Rabu, 18 Disember 2013

Mydin Mall Seremban 2

Assalamualaikum........

Tersinggah kat sini Sabtu lepas..... Tersinggah ker???  tak ada maknanya "tersinggah"..... aku paksa en. suami untuk bawa kita orang ke Mydin Mall ni....... sebab laluannya ialah laluan nak balik ke kampung ajer........ padahal nak balik kampung untuk kenduri tahlil tu...... boleh singgah lagi tu....... Oh ya, Mydin Mall ni baru ajer bukak ya...... hari Sabtu hari tu adalah hari kedua beroperasi........ Jammed teruk....... parking susah on that day.........

Sebelum masuk ke Mydin dah pesan ngan anak-anak, tak mau beli apa-apa tau...... ni window shopping ajer, mama belum gaji lagi........ tapi bila dah masuk lain jadinya...... mana ke tak nak membeli, mee kuning tu 10 sen sepeket, kentang sekilo 79 sen dan macam-macam lagilah.......... tapi kebanyakkannya aku beli barang dapur lah.......
 besarkan............ 
 my gegirl nakkan beg yang ada misai tu........  Rm25 kalau tak silap aku........
ada pulak maskot ni masa kita orang sampai........

6 ulasan:

  1. memang murah sangat tu..boleh jimat belanja dapur...

    BalasPadam
    Balasan
    1. oklah....... tu yang duk beli brg dapur tu..... walaupun dah janji ngan en. suami nak window shopping ajer.....

      Padam
  2. Seremban kat belah mana Mydin Mall ni Zana... menarik tu... barang-barang dapur murah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat Seremban 2, dekat-dekat dengan kampung kayu ara mambau....

      Padam
  3. wah...pergi merasmikan la kiranya tu

    BalasPadam