Rabu, 23 Januari 2013

Bersantai @ Angsana Hilir

Assalammualaikum

Cerita dah basi. bawa anak-anak berenang kat rumah Mak Ngahnya 2 minggu lepas.... Dah lama dia orang tak swimming kat sana.... asyik-asyik kat Putrajaya ajer....... ingatkan adalah sepupu sepapatnya yang kat Kajang tu datang...... tak ada pulak..... so dia orang berenang berdua beradik ajer lah.....
 
 Adik dah berani mandi kat kolam dewasa sepenuhnya..... dulu hanya tepi-tepi ajer.... now dah boleh ketengah kolam.....
 
Malam tu lepas Maghrib, Mak Ngahnya belanja dinner kat Great Eastern Mall. Dinner kat Cozy House Restaurant kat tingkat 3..... terima kasih Mak Ngah dari Adli & Najwa....... Hanya dapat snap 1 gambar ajer, sebab kamera aku kehabisan bateri pulak.... dapat snap ikan siakap masak asam pedas ajer.......

1 ulasan:

  1. walaupun sepinggan jer...tetap menyelerakan.....

    BalasPadam