Selasa, 25 Februari 2014

Lunch aku sebentar tadi - Nasi Ayam Telanjang

Assalamualaikum,

haaaaaaa hari tu heboh dengan Nasi Lemak Telanjang kan??? yang dibangkitkan oleh chef terkenal.......
Hari ini aku pula terkena.......  lunch dengan Nasi Ayam Telanjang........ semata-mata ayam dengan sos ajer, lain-lain tak ada....... ayam tu bukan ayam yang Nasi Ayam tu tau, ni dia guna ayam goreng ajer........... huhuhu bantut selera akakkkkkkkk..... dah tu mahal nak mampus......... ini aku beli kat cafe kat office aku .
inilah rupa Nasi Ayam nya.........

10 ulasan:

  1. saya penah tekena..mahai giler gak >_< kaut untung tak kena gaya!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, kaut untung tak kena gaya.......

      Padam
  2. Yang telanjang lebih mahal dari yg pakai kain ye Zana... Ni kalau nak makan kena nyorok2lah ni... heheheh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..... kena nyoroklah kak, malu sebab tak ada rupa nasi ayam pun......

      Padam
  3. ayam utk nasi ayam dah habis kot sbb tu guna ayam goreng...mentaliti peniaga, tak nak rugi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkinlah kot..... berprasangka baiklah kan...... cepat betul ayamnya habis nohas, tu saya gi pukul 12.30 t/hari tu.....

      Padam
  4. nasi ayam telanjang....hehehe kau tolan ajo la ;)

    BalasPadam
  5. Nasi ayam yang tak berapa nak jadi nasi ayam ye kak?? sabor je lah...hehe... semua makanan dah dikurangkan segala aksesori nya..tapi yg tak best harga tetap mahal...huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu....... semua aksesori dah kurang tapi harga maintain mahal........

      Padam