Isnin, 10 Jun 2013

Bowling @ Sports Complex

Assalamualaikum,

Kembali bersiaran setelah bercuti selama 5 hari. Tak ada oversea trip ya hanya dalam negeri ajer. Hajat dihati nak bercuti di luar N9 tapi hampa coz en. suami tak dapat bercuti. So cuti-cuti kat rumah ajer, makan tidur ajer ........

So untuk menghilangkan boring dia orang maka aku bawalah dia orang main bowling but sebelum tu kita orang gi shopping kat Bangi dulu. Balik dari Bangi singgah pula Nilai 3, shopping lagi......... kopak omaknya......
 My gegirl tengah memilih bola bowling yang ringan.......
 dia orang ni main tah apa-apa, asyik ke longkang ajer bolanya.... Oh ya, aku tak main ya!!! Hanya memerhatikan ajer (takut dikutuk oleh anak-anak kalau bolanya asyik ke longkang)
 Game pertama
 Game Kedua...... Kedua-duanya Najwa yang menang........
Bola ni kelongkang ya!!!!
dengan penuh gayanya........

Tiada ulasan:

Catat Komen