Sabtu, 28 September 2019

Google Adsense

Assalamualaikum,

Finally Google Adsense punya iklan berlegar-legar dah kat blog ahkak.

Ahkak try apply for Google Adsense ini pada 29 Julai 2019. Puas bertanya pada blogger-blogger macamana nak install/appload Google Adsense ini dan akhirnya pada 25 September 2019 dah approved...........

4 ulasan:

  1. Tahniah kak..
    moga murah rezeki..
    ingat nak install jg, tapi belum berkesempatan nak godek2.. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Atie.....
      Aamiin.......
      Cubalah......

      Padam
  2. Tahniah!
    Kira cepat juga approved tu compare dengan Mrs. A berkurun jugak tunggu hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih.....
      Haah, tak sangka pula cepat approved nya.......
      baca kat blogger lain semua kata ambil masa lebih dari 3 bulan........

      Padam