Rabu, 11 Mac 2020

Merewang

Assalamualaikum,

Before majlis resepsi di belah my sis kat Movenpick KLIA kami adik beradik berkumpul pada Jumaat 28.02.2020 di rumah my sis di Mantin.........

Merewang apa yang patut....... sebab dari a-z Movenpick yang handle so tak banyak kerjalah.........

Merewang ya bukan membawang!!!! Ya ker tak ada membawang.......... sure ada kan, bila dah kumpul ramai-ramai ni.............

Kami hanya prepare goodies bag for orang sebelah....... Ada 2 orang sebelah tau..... Yang anak lelaki my sis, in law nya dari Batu Pahat manakala anak perempuan my sis, in law nya dari Jolobu jer.........

goodies bag yang dah siap, disusun elok-elok di dalam kotak untuk dipindahkan ke Movenpick KLIA

goodies untuk tetamu.....
pun nak diangkut ke Movenpick malam tu........

makanan yang dihidangkan untuk yang merewang..........
 Rendang Daging with Pulut Kuning
My sis Ita yang buat...... 

 Ketupat Palas dari Perlis
My sis punya ipar yang bawa
hanya yang itu tinggal untuk disnap gambar.......
 Laksa make by my sis...........

3 ulasan:

  1. Seronok merewang ni tambah seronok sekali membawang hahahaa...

    BalasPadam
  2. bestnya merewang sambil makan2 pulut kuning..

    BalasPadam