Selasa, 21 September 2021

I'm Back

 Assalamualaikum,

 I'm back.........

 Bersawang dah blog ni..... penat nak bersihkan........  heheheheeeee.....

Alhamdulillah diberi kesihatan yang baik buat kami sekeluarga...... Me, menjaga pemakanan agar gula tak naik mencanak.......... control makan tapi berat badan naik juga....... sedihhhhhh...... 

WFH so tak ada turun naik tangga pejabat........ duduk kat rumah terlentang ajer lah.......... and now dah WFO..........

Bila N9 masuk Fasa 2 hari tu dan dah boleh rentas daerah so kami sekeluarga mengambil kesempatan ke PD, itu pun sekejap ajer sebab ramai sangat orang............  kami singgah sebentar kat Blue Lagoon, kat sini jer yang tak ramai orang........... lain-lain pantai kat PD ini penuh......... KITA JAGA KITA........



4 ulasan:

  1. welcome back!

    wahh..udah ke pantai..bestnya..

    BalasPadam
  2. BW sini. selamat kembali berblog. Jaga diri ya keje di ofis tu

    BalasPadam
  3. selamat membersihkan sesawang :)

    BalasPadam
  4. teringin nak balik seremban, tapi tak lepas lagi

    BalasPadam