Khamis, 23 Januari 2020

TB: Kenduri @ Melawati Mall

Assalamualaikum,

Lebih dari 2 minggu tak post any n3 kat blog......... Ahkak is busy...... Ini baru lega sikit......

Ini kenduri belah en. suami, sepupunya kahwin kan anak........ Ini second menantu, yang first dulu buat kat Jalan Chan Sow Lin, besar dewannya, yang second  ni buat kat Melawati Mall. Dewannya kecil siap Emcee buat announcement sesiapa yang dah habis makan sila beri pada yang tak dapat tempat........
Ali Grand Hall nama Dewan ini
Terletak di dalam Melawati Mall
Kiri Kanan kedai.........
Ali Grand Hall ini tak macam Mila punya......
Bismilla kalau tak silap, kalau salah tolong betulkan.......
Mila punya walaupun terletak kat dalam shopping complex tapi dia ambil satu floor untuk dewannya...... itu sebab dewannya besar........
ahkak dah perna pergi kat Jalan Chan Sow Lin dan satu lagi kat One City, Subang Jaya.... 
Pelamin........
pentas tu ajer dah banyak makan ruang
itu sebab sempit....
Bahagian kuih muih
Main on and off light pula........
ada persembahan........
tak dapat nak lama-lama jumpa sedara mara kat sini...
no place untuk berborak.......

5 ulasan:

  1. tk sempat nk bersembang lama2...Alhamdulillah, penuhi undangan..

    BalasPadam
  2. Mmg dewan2 Ali Grand Hall ni kecik-kecik je... untuk jemputan dua ke tiga ratus boleh lah. Di Jln Chan Sow Lin tu dewan apa Zana... Tak pernah tahu kat area situ ada dewan boleh sewa utk buat majlis.

    BalasPadam
  3. a ahlaaa pentas tu da besar gabak hehe..
    adoi kalo wedding hall kat KL ni tah brapa la sewa..

    BalasPadam