Jumaat, 2 April 2021

Makan-Makan kat Music For Food

 Assalamualaikum,

Ke Music For Food Nilai. Terletak kat Nilai Square berdekatan dengan Marry Brown tu.......

Banyak kali dah kesini...... sedap lah kat tekak ahkak........ orang lain tak pasti...........

Pergi dalam bulan March 2021.... masa ini my hero dah duduk Pagoh dah......

So three of us ajer.........

Ini My Putri punya......
ini yang selalu dia order......
sedap katanya.....
nama makanan ni lupa pula ya...........

Sepatutnya ini encik suami punya......
tapi tukat dengan ahkak
 ahkak gatal order samyang ramen, haaaaaaaa langsung tak boleh nak makan, pedasssssssssssssssssssssss nak mampus.........
samyang ramen ini sedap tapi tu lah pedas sangat2............
 
ini samyang ramen yang pedas nak mampus tu.........
sedapppppppp
siapa yang tahan pedas boleh lah cuba ni......
baru-baru ini pergi makan kat sini juga, tanya budak tu kalau order samyang tu boleh tak jangan pedas sangat!!! budak tu cakap tak boleh, kena ikut resepinya.........
 
Ice blended cappuccino 
Yang lagi 2 air tu lupa nak snap........
sebab mama dah kepedasan...........
 

Tiada ulasan:

Catat Komen