Isnin, 27 Mei 2013

Farewell for Cik Dani

Assalamualaikum,

Khamis lepas our school buat jamuan perpisahan. One of our  lecturer resign. Resign sebab nak sambung belajar kat Ireland. Jamuan kecil-kecilan ajer........ sebab sekarang ni masih dalam cuti semester so maka ramai lecturer yang masih bercuti lagi.

 Inilah orang yang akan meninggalkan kami dan berhijrah ke Ireland for more than 3 years kot..... tapi kalau dia berkahwin, mungkin menetap terus kat sana coz boyfriendnya orang sana........


 
 
 antara staff yang hadir.........

Sorrylah ya, kali ni tak ada gambar makanan. tuan tanah tak bawa kamera masa jamuan tu.... ini pun ikhsan dari one of the lecturer.......

Tiada ulasan:

Catat Komen