Khamis, 23 Mei 2013

Jeti Tanjung Agas pula........

Assalamualaikum

Dari Jeti Pengkalan Kempas kami terus ke Jeti Tanjung Agas..... Tak sempat nak memancing pun sebabnya sebaik saja sampai kat Jeti Tanjung Agas received called from BIL suruh hantar ke airport, dia nak balik Brunai....... so batalkan saja hajat nak memancing kat situ..... lepak-lepak dalam 45 minit and then terus balik ke Nilai......
Jambatan Tanjung Agas yang menghubungkan N. Sembilan dan Melaka........

ramai sungguh kaki pancing kat sini..... ada yang bawa anak bini sekali..........
Hari Ahad ni anak bujang ku joint pertandingan memancing. Doa-doakan dia ya  agar my hero beroleh kejayaan kat pertandingan memancing tu.......

Tiada ulasan:

Catat Komen