Jumaat, 31 Mei 2013

MMA Santai Corner

Assalamualaikum,

Gi dinner kat MMA Santai Corner, Nilai Ahad lepas. Belah siangnya kami gi ke majlis persandingan Akmal and akibat malas nak memasak belah malamnya, so dinner ajer kat MMA Santai Corner. First time kesitu. Hajat hati nak makan meatball abang burn tapi sayang seribu kali sayang malam tu habislah pulak meatball abang burn tu..... Baru pukul 9 malam, dah habis meatballnya, yang tinggal segala burger ajer......
 my hero nak ayam madu, so orderkan untuknya....... licin dia dua beradik kerjakan....
 coconut shake aku.......
 burger bakar abang burn untuk anak-anak juga.....
nasi goreng untuk aku dan en. suami...... sebab aku rasa kalau makan burger ajer sure tak kenyangnya..... mesti nak nasi juga.......

Tiada ulasan:

Catat Komen