Isnin, 20 Mei 2013

Pengkalan Kempas, Linggi

Assalamualaikum,

Kami ke Pengkalan Kempas semalam. Nak tau apa kami buat kat sana????? Scroll lah ya!!!!!
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
TARRRRRRRAAAAAAA............
apa lagilah, memancinggggg........ memancing kat Pengkalan Kempas....... seumur hidup aku, ini yang pertama (macam lirik lagulah pulak) aku ke tepi sungai yang penuh dengan buaya ni....... takut ker????  nak kata takut tu tak lah, sebab berada kat atas jeti tu...... tak dapat buaya naik ke situ der...... ni ikutkan ragam anak bujang aku tu.......
 wahhhhh my gegirl dengan gayanya menunggu ikan memakan umpannya.......
 seekor pun tak dapat...... menurut budak-budak yang memancing kat tepi tu, dia orang cakap belah malam best memancing, boleh dapat banyak ikan....... masa tu air pasang....... oklah nanti kita datang belah malam pula, bila waktu kita bermalam di rumah pusaka ya!!!!!!!
Tak sangka pula aku kat Sungai Linggi, kat area Pengkalan Kempas ni ada kelip-kelip..... Nak gi tengok kelip-kelip tak my dear sister?????? Aku belanja naik bot....... Nak tak?????  Ada berani????? ohhhhhh kalau kau orang upah aku seribu ringgit pun, tak sanggup aku....... kang tengah syok tengok kelip-kelip, tiba-tiba dilibas dik sang buaya sampan or bot sewa kang jadi arwahlahhhhh...... Lainlah kalau bot sewa yang besar dan mewah tu sangguplah aku naik.......


Dari Pengkalan Kempas kita orang gerak ke satu tempat lagi....... Nak tau kami kemana????? Tungguuu next n3 ya!!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen